بهترین بیمه تکمیلی انفرادی را چگونه انتخاب کنیم؟
بیمه تکمیلی انفرادی راهی ساده و آسان برای برخورداری افراد از مزایای بیمه تکمیلی است. در بیمه تکمیلی انفرادی نیاز به ثبت نام در لیستهای شرکتی نیست.
افزایش روزافزون هزینههای درمانی افراد بسیاری را به سمت تهیه بیمههای تکمیلی سوق داده است. در روزهایی که تامین هزینهها و خسارتهای ناشی از پروسههای درمان کار چندان راحتی نیست، شرکتهای بیمه با ارائه انواع مختلف بیمه تکمیلی سعی در کاهش هزینههای درمانی برای افراد جامعه دارند. بیمه تکمیلی انفرادی یکی از شاخههای بیمه تکمیلی به شمار میرود. در ادامه این مطلب قصد داریم درباره مشخصات بهترین بیمه تکمیلی انفرادی صحبت کنیم. اگر قصد آشنایی با انواع مختلف بیمه درمان تکمیلی را دارید تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.
بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟
در سالهای پیشین برای تهیه بیمه تکمیلی باید کارکنان سازمانها باید به یک حد نصاب مشخص میرسیدند تا امکان رد کردن لیست به وجود میآمد. اما این روزها با وجود بیمه تکمیلی انفرادی دیگر نیازی به استفاده از لیستهای سازمانی نیست. در بیمه تکمیلی انفرادی، هر فردی اعضای خانوادهاش میتوانند به تنهایی از مزایای بیمه برخوردار شوند. در بیمه تکمیلی انفرادی با توجه به سقف تعهدات و نوع پوشش، هزینه درمان بیماریهای مختلفی از جمله عملهای جراحی، دندان پزشکی، آزمایشگاه، زایمان، ویزیت و دارو پرداخت میشود.
بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟
عدهای با شنیدن نام بیمه تکمیلی انفرادی تصور میکنند شامل همان خدمات بیمه تامین اجتماعی میشود. در بیمه آسماری تفاوت بیمه تکمیلی انفرادی و تامین اجتماعی را بهطورکامل بررسی کنیم تا از این تصور اشتباه خارج شوید.
در بیمه تامین اجتماعی با ارائه دفترچه بیمه به مراکز درمانی، مبلغ مختصر و ناچیزی از هزینههای درمانی کاسته میشود. در بسیاری از موارد هم هزینه برخی از بیماریهای خاص تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد. اما با کمک انواع بیمه تکمیلی از جمله بیمه تکمیلی انفرادی مبلغ قابل توجهی از هزینههای درمانی توسط شرکتهای بیمه پرداخت میشود.
معرفی پوششها و انواع بیمه تکمیلی انفرادی ایران، پایانی برای همه نگرانیهای مالی
تعداد پوششهای بیمه درمان تکمیلی یکی از مهمترین امتیازهای انواع بیمه تکمیلی انفرادی است. در بیمههای تکمیلی گروهی، خانواده یا انفرادی سقف تعهدات و تعداد پوشش هزینههای درمانی بستگی به طرح بیمه یا شرکت بیمه انتخابی دارد. اما به طور معمول هزینههای درمانی بیماریهایی مانند: بیماریهای صعب العلاج، بیماریهای قلبی، عملهای جراحی قلب، مغز، کبد، کلیه، پیوند ریه و کبد، سرطانهای مختلف، سکتههای قلبی و مغزی، تومورهای مغزی، بیماریهای مزمن کلیه، ریه و کبد، سوختگی، زایمان، بستری در بیمارستان، ویزیت و دارو جزو پوششهای بیمه تکمیلی انفرادی قرار دارد.
یکی دیگر از امتیازهای بیمه تکمیلی انفرادی امکان افزایش سطح پوشش و تعهدات شرکت بیمه است. افراد بیمهگذار میتوانند بر حسب نیازشان با پرداخت هزینه بیشتر تعداد بیماریها و حوادث تحت پوشش بیمه تکمیلی را افزایش دهند.
بررسی شرایط بیمه تکمیلی انفرادی
یکی از مهمترین شرایط خرید بیمه تکمیلی انفرادی این است که هر فردی به تنهایی و بدون وابستگی به لیستهای شرکتی میتواند از مزایای بیمه تکمیلی درمانی استفاده کند. بیمه درمان تکمیلی خانواده هم مانند بیمه تکمیلی انفرادی است و نیاز به لیستهای گروهی و شرکتی ندارد. برای استفاده از خدمات بیمه انفرادی تکمیلی، فرد متقاضی باید کمتر از ۷۰ سال سن داشته باشد. به عبارت دیگر هر فردی میتواند از روزهای نخست تولد تا ۷۰ سالگی از مزایای بیمه تکمیلی بهرهمند شود.
برای تهیه بیمه تکمیلی انفرادی، فرد بیمه گذار باید به سن قانونی رسیده باشد. ارائه مدارکی مانند شناسنامه، کارت ملی و گواهی سلامت نیز ضروری است. در برخی از موارد بیمهگذار باید تحت معاینات پزشکی و آزمایشهای ضروری قرار بگیرد. افراد متقاضی با مراجعه به شرکتهای بیمه، پر کردن فرمهای اطلاعات و پرداخت حق بیمه میتوانند نسبت به تهیه بیمه تکمیلی انفرادی اقدام کنند.
کدام بیمه تکمیلی بهتر است؟ بیمه تکمیلی گروهی یا انفرادی
بیمه تکمیلی گروهی یکی از قدیمیترین و متداولترین روشهای تهیه بیمه تکمیلی است. این روزها مجموعههای بسیاری برای ایجاد حس رضایتمندی و رفاه حال کارکنان خود اقدام به تهیه بیمه تکمیلی گروهی میکنند. به همین دلیل این سوال پیش میآید که بیمه تکمیلی انفرادی مزایای بیشتری دارد یا بیمه تکمیلی گروهی خدمات بیشتری ارائه میدهد.
تفاوتهای بسیار مهمی بین بیمه تکمیلی گروهی و انفرادی وجود دارد. به همین خاطر افراد بسیاری مدام سوال میکنند که بهترین بیمه تکمیلی کدام است؟ برای مثال هزینههای بیمه تکمیلی گروهی نسبت به بیمه تکمیلی انفرادی ارزانتر و کمتر است. در بیمههای گروهی بخشی از حق بیمه توسط کارفرما پرداخت میشود و بخش دیگری را کارکنان میپردازند. در بیمههای گروهی و سازمانی برای تحت پوشش قرار گرفتن نیازی به انجام معاینات پزشکی و آزمایشهای بالینی نیست. اما برای تهیه بیمه تکمیلی انفرادی فرد متقاضی باید تحت معاینات پزشکی قرار بگیرد.
یکی از مهمترین نکات در بیمههای سازمانی این است که دوره انتظار بیمه به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند و گاهی اوقات به خاطر تعداد بالای کارکنان حذف میشود. اما در بیمه تکمیلی انفرادی دوره انتظار به قوت خودش باقی است و بیمهگذاران ماهها تا شروع خدمات بیمه باید منتظر بمانند.
کدام بیمه تکمیلی انفرادی بهتر است؟ بیمه آسماری، ارائه دهنده بیمه تکمیلی ایران
با مطالعه این مقاله با یکی از مهمترین خدمات بیمهای با عنوان بیمه تکمیلی انفرادی آشنا شدید. شرکتهای بیمه با ارائه خدمات مختلف سعی در کاهش هزینههای درمانی بیمهگذاران دارند. به همین دلیل در شرکتهای مختلف شاهد تنوع خدمات، طرحهای مختلف و قیمتهای گوناگونی هستیم. بیمه آسماری یکی از مجموعههایی است که میتوانید از همین حالا برای تهیه یکی از انواع بیمه تکمیلی گروهی و خانواده اقدام کنید.
بیمه آسماری با کمک بیمه SOS با بیش از ۳۰۰۰ مرکز درمانی در سراسر ایران قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن ۴۳۴۱۷-۰۲۱ با کارشناسان آسماری تماس بگیرید. چنانچه نظر یا تجربهای در زمینه استفاده از انواع مختلف بیمه تکمیلی دارید در قسمت نظرات یادداشت کنید. ما و خوانندگان مجله آسماری منتظر خواندن نظرات و تجربیات ارزشمند شما هستیم.